Geld verdienen met internet, uitleg over eenvoudig en snel geld verdienen met internet!

Oranje referral wedstrijd + aanpassingen PDF Print E-mail

VerdienNuSnel is een zogenaamde Oranje Referral Wedstrijd gestart, waarmee iedereen die minimaal 1 referral aanbrengt kans heeft op het winnen van een prijs, zie ook het mailtje hieronder:

Jong Oranje is Europees Kampioen geworden en om in 'the winning mood' te blijven voor het naderende WK zijn we een Oranje Referral Wedstrijd gestart.

Maar dit keer doen we het een beetje anders:

NIET degene met de meeste referrals wint! Nee, degene die het winnende nieuwe lid heeft aangebracht wint! In deze referral wedstrijd maakt dus iedereen kans, ook vooral de 'kleintjes'.

Breng voor 15 juni, volgende week donderdag, minimaal 1 nieuw lid aan om kans te maken op die Zen nano Oranje!.

Wint het door jou aangebrachte lid, dan win jij ook! Des te meer nieuwe leden je aanbrengt, des te meer kans je dus maakt om samen in de prijzen vallen.

Daarnaast verloten we nog 25 WK-verrassingen als troostprijs.

Kijk snel bij je referral promotiemateriaal want we hebben ook een speciale banner voor je klaar staan om te gebruiken.

Doe je nog niet mee met VerdienNuSnel dan is dit zeker een goede reden om mee te doen! Meld je dus SNEL aan en promote je referral link!


Aanpassingen Money4Gamers: Een paar kleine verschuivingen in de waardering van de spaarprogramma's, waaronder Eurosinnen die op 'niet aktief' is gezet wegens het uitblijven van betaalde mailtjes. Verder heb ik wat kleuren van de website veranderd om wat meer in de 'oranje-stemming' te komen! 

Gratis geld (NIEUW)

Voor alle gratis geld akties klik hier! of ga naar de gratis geld website

Gratis 5 euro - bingo

Gratis 7 euro - krassen

Gratis 5 euro - krassen

Gratis 50 euro - spelletjes

Geld verdienen met internet