Geld verdienen met internet, uitleg over eenvoudig en snel geld verdienen met internet!

Google Sitemap PDF Print E-mail

Google Sitemap

Naast Google Adsense heeft Google nog een aantal andere services. Google Sitemap is hiervan 1 van de handigste. Op zich kun je niet direkt iets verdienen met Google Sitemap, maar het zal je zeker helpen om meer inzicht in je website te krijgen en dus uiteindelijk ook om meer geld te verdienen met je website!

Met Google Sitemap kun je er onder andere voor zorgen dat je webpagina's sneller worden toegevoegd aan de Google Index, waardoor ze beter/sneller bezocht worden door de GoogleBot en dus beter gevonden worden met de Google zoekmachine! Verder vind je er allerlei informatie terug over hoe de GoogleBots jouw pagina nu precies zien, of er fouten in zitten, welke pageranks de diverse subpagina's hebben, enz., enz.

In mijn ogen de beste optie in Google Sitemaps is dat je kunt zien met welke zoektermen jouw pagina gevonden wordt door personen die gebruiken maken van de Google zoekmachine. Niet alleen de gebruikte zoektermen worden getoond, maar ook de positie van jouw website in de Google Index voor die zoektermen wordt getoond. Hierdoor kun je snel zien welke keywords het goed doen voor jouw website en welke wat minder. Door dit geregeld in de gaten te houden kun je ook zien of de vindbaarheid van jouw website met de Google zoekmachine over de loop van de tijd verbeterd wordt (door bijvoorbeeld veranderingen aan je website).

 

Gratis geld (NIEUW)

Voor alle gratis geld akties klik hier! of ga naar de gratis geld website

Gratis 5 euro - bingo

Gratis 7 euro - krassen

Gratis 5 euro - krassen

Gratis 50 euro - spelletjes

Geld verdienen met internet