Geld verdienen met internet, uitleg over eenvoudig en snel geld verdienen met internet!

PDF Print E-mail
Op de volgende website rentapatch is een zeer goed gratis pixel script te downloaden! Bij eventuele problemen of vragen over het script kun je op het forum van rentapatch terecht.

Pixel pagina's

Een relatief nieuwe methode om geld te verdienen met internet zijn de zogenaamde pixel pagina's. Op het moment verschijnen er dan ook her en der pixel pagina's op het internet.
Het idee is ontstaan bij een student uit Groot-Britanniƫ. Op 28 augustus 2005 lanceerde hij zijn MillionDollarHomepage website. Op 11 september had hij al 8000 dollar bij elkaar. Door aandacht van diverse grote nieuwsmedia, waaronder kranten, televisie en websites is hij ondertussen milionair!

Op deze pagina zal uitgelegd worden hoe een pixel pagina werkt en hoe je er zelf eentje kunt opzetten! Voor een voorbeeld klik het plaatje hieronder:Hoe werkt een pixel pagina?

Het principe is eigenlijk heel simpel. Je maakt een pagina met een zeer groot aantal pixels (1.000.000 is het meest voorkomend) in een blokjes raster (meestal 10x10 pixel per blokje). Adverteerders kunnen vervolgens pixels kopen om hun advertentie met link te tonen. Indien je veel bezoekers op je website krijgt zijn adverteerders graag bereid om een flinke prijs per pixel te betalen.Hoe kan ik zelf een pixel pagina maken?

Indien je voldoende PHP en MySQL ervaring hebt kun je het zelf proberen. Er zijn echter ook scripts te koop. Onder andere het script gebruikt voor de MillionDollarHomepage is te koop. Prijzen van dergelijke scripts variƫren tussen een tiental dollar tot enkele honderden dollars!
Als je zeer goed zoekt op internet kun je gratis scripts vinden. De meesten zijn echter van slechte kwaliteit.

De voorbeeld pixel pagina zoals hierboven wordt getoond is gemaakt met een pixel script dat gratis te downloaden is. Neem kontakt op met mij om het gratis pixel script te kunnen downloaden (tot nu toe 69 keer aangevraagd!). Je krijgt dan via e-mail een link, zowel naar de download sectie als naar een forum waar je eventuele vragen kunt stellen over het script (om een beter inzicht te krijgen in het aantal downloads wordt dit via e-mail gedaan).

Indien je gebruik maakt van het script, denk dan ook even aan www.money4gamers.nl (linkje naar website of een kleine donatie). Dit is niet verplicht.

Zie www.gratispixels.money4gamers.nl voor een voorbeeld van het gratis script. Plaats daar zelf geheel gratis een plaatje met link naar je eigen website (indien je wilt graag ook een linkje terug naar http://www.money4gamers.nl plaatsen op je eigen website).
Let wel, lees eerst in de upload sectie de voorwaarden en handleiding door!


 

Gratis geld (NIEUW)

Voor alle gratis geld akties klik hier! of ga naar de gratis geld website

Gratis 5 euro - bingo

Gratis 7 euro - krassen

Gratis 5 euro - krassen

Gratis 50 euro - spelletjes

Geld verdienen met internet