Geld verdienen met internet, uitleg over eenvoudig en snel geld verdienen met internet!

Starten met verdienen PDF Print E-mail

Starten met verdienen, uitleg en methodes

Geld verdienen met internet is zeer eenvoudig. Hieronder wordt stapsgewijs uitgelegd hoe je dit snel kunt doen.

Stap 1: Aanmelden bij spaarprogramma's

Bij Spaarprogramma's draait het allemaal om reclame. In het verleden maakten bedrijven voornamelijk reclame op televisie, radio en in kranten en tijdschriften. Met de snelle opkomst van het internet en vooral het goedkoop worden van snelle internet verbindingen voor de doorsnee consument, zijn veel bedrijven overgestapt op reclame op het internet. Hiermee kunnen ze veel nauwkeuriger de juiste doelgroepen aanspreken.

Door je aan te melden bij spaarprogramma's krijg je mailtjes met daarin geld links en banners. Klik je op deze links en banners dan krijg je een geld vergoeding. Je krijgt alleen mailtjes waarom je gevraagd hebt, dus geen spam!

Let wel op dat je je aanmeld bij goede programma's. Op Money4gamers kun je zien welke programma's de beste zijn, zie Top 5 programma's of Alle programma's voor een duidelijk overzicht.

Door je aan te melden bij meerdere programma's gaat het veel sneller met verdienen! Een goed aantal om mee te beginnen is 10 programma's!

Stap 2: Gebruik je referal link

Wat veel mensen vaak vergeten is hun referal link te gebruiken. Ieder spaarprogramma heeft een zogenaamde persoonlijke referal link. Met deze persoonlijke link kun je andere mensen onder je lid laten worden, waardoor je vaak meteen een leuke geld bonus ontvangt (oplopend tot wel €1.50 per aanmelding) en ook nog eens een flink percentage van de verdiensten van de persoon die via jouw link lid is geworden.

Om sneller geld te verdienen met een spaarprogramma is het dus zeer belangrijk om mensen lid te laten worden via jouw eigen referal link. Dit kun je op verschillende manieren doen, zie stap 3 hieronder.

Stap 3: Je referal link promoten

Er zijn talloze manieren om je referal links te promoten. In eerste instantie kun je je vrienden/kenissen/familie vertellen over jouw referal link, via e-mail, msn of bijvoorbeeld je hyves pagina. Zo kun je al een aardig aantal mensen onder je krijgen en zo een stuk sneller geld verdienen. Wil je een stap verder gaan dan kun je een eigen website opzetten, waardoor het nog sneller kan gaan met je verdiensten, zie stap 4 hieronder.

Stap 4: Je eigen website

Misschien wel de beste methode om veel referals te krijgen en daarmee nog sneller geld te verdienen is door je eigen website te maken met daarop je referal links.

Er zijn verschillende mogelijkheden om je eigen website te krijgen, van gratis en simpel tot betaald en wat moeilijker. Heb je niet veel ervaring met eigen websites en wil je dit toch eens proberen dan kun je hier op money4gamers gratis je eigen webpagina aanmaken met daarop je eigen referal links, zie hiervoor de Website partner sectie. Door het invullen van wat gegevens en je referal links heb je binnen korte tijd je eigen webpagina. Voor een voorbeeld van zo'n webpagina zie HIER!

Zelf een eigen website opzetten kan ook. Voordeel hiervan is dat je veel meer mogelijkheden hebt. Je kunt je eigen website naam kiezen, reclames toevoegen, enz. Zorg wel dat je een goede webhoster gebruikt voor je website. Zelf heb ik zeer goede ervaring met Mijndomein. Ze zijn goedkoop (€29,- per jaar voor domein en website) en bieden een goede server met voldoende mogelijkheden.

Stap 5: Geld verdienen met je website

Het belangrijkste is dat je een website hebt met relevante informatie voor je bezoekers. Hierdoor krijg je vanzelf meer en meer bezoekers.

Naast het plaatsen van je referal links zijn er een aantal andere mogelijkheden om geld te verdienen met je website. De belangrijkste is het plaatsen van reclames. Op money4gamers worden een aantal goede adverteerders getoond, zie hiervoor alternatieven adsense! Kies de averteerder die het beste bij jouw website past!

Het is natuurlijk zeer belangrijk dat je bezoekers op je website krijgt. Een goede start is door je bijvoorbeeld aan te melden bij Dutchleader. Bij dutchleader kun je punten sparen waarmee je gratis bezoekers naar je website kunt sturen!

 

Gratis geld (NIEUW)

Voor alle gratis geld akties klik hier! of ga naar de gratis geld website

Gratis 5 euro - bingo

Gratis 7 euro - krassen

Gratis 5 euro - krassen

Gratis 50 euro - spelletjes

Geld verdienen met internet